Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
5. března 2024 13:37
Čas čtení 0:36

Policie hledá muže, který přepadl a znásilnil ženu v Kunratickém lese. Prosí veřejnost o pomoc

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie hledá muže, který přepadl a znásilnil ženu v Kunratickém lese. Prosí veřejnost o pomoc
Zdroj: Policie ČR

Desítky policistů pročesávají Kunratický les. Pátrají po muži, který v pondělí v půl osmé večer přepadl a znásilnil 37letou ženu.

Muži by mělo být okolo 35 let. Má hnědé kudrnaté vlasy a přibližně 180 až 190 centimetrů. Na rukou měl latexové rukavice a silně zapáchal.

Policisté v Kunratickém lese nyní pátrají po stopě, která by je k pachateli dovedla, zároveň ale prosí o pomoc veřejnost. „V případě, že máte jakékoliv informace k hledanému muži nebo jste se stali taktéž obětí napadení v Kunratickém lese, zavolejte na linku 158,“ napsala Policie ČR na platformu X.

Policie řešila v Kunratickém lese jiné napadení už letos v lednu. Pátrala zde po muži, který měl na svědomí napadení několika lidí, poranil v Hostavicích ženu sekerou a zavraždil muže u Kyjského rybníka. 

Domů
Sdílet
Diskuse