Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
20. března 2024 20:22
Čas čtení 0:34

Policie obvinila 50letého muže ze znásilnění šestileté dívky v Jihlavě. Byl to rodinný známý (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie obvinila 50letého muže ze znásilnění šestileté dívky v Jihlavě. Byl to rodinný známý (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Policie obvinila muže ze znásilnění dívky v obchodním centru v Jihlavě. Na případ upozornila televize Nova.

Muž podle ní šestiletou dívku znásilnil v kabince toalet nákupního centra. Podle mluvčí policie Dany Čírtkové hrozí 50letému obviněnému až 12 let vězení. Je ve vazbě. 

TV Nova v reportáži uvedla, že dívka měla být s otcem na nákupech a chtělo se jí na záchod. Ve stejnou dobu se tam pohyboval rodinný známý, který byl v obchodním centru s nimi, dítě ⁠⁠zavedl do kabinky a znásilnil, zatímco otec čekal v jiné části budovy.

20. března 2024 14:30 Čas čtení 0:35 FOTO: V Praze vzniká nové nádraží. Podívej se, jak bude vypadat FOTO: V Praze vzniká nové nádraží. Podívej se, jak bude vypadat

„V pátek v podvečer došlo k závažnému mravnostnímu trestnému činu v jednom z obchodních center v Jihlavě. Muže podezřelého z tohoto činu jsme zadrželi. S mužem jsme vedli úkony trestního řízení. V sobotu ho vyšetřovatel obvinil ze znásilnění,“ řekla ČTK Čírtková.

V neděli okresní soud rozhodl o tom, že obviněný, který už byl dříve trestaný, bude ve vazbě. „Jedná se o muže s trestní minulostí, ale není to cizinec,“ doplnila Čírtková.

Domů
Sdílet
Diskuse