Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
12. dubna 2024 9:56
Čas čtení 0:33

OBRAZEM: Obchoďák na Černém Mostě čeká velké rozšíření. Podívej se, jak bude vypadat

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
OBRAZEM: Obchoďák na Černém Mostě čeká velké rozšíření. Podívej se, jak bude vypadat
Zdroj: Centrum Černý Most/propagační materiál

Obchodní centrum získá díky dostavbě 32 nových obchodů a restaurací a tři nové kinosály.

Stavební práce, během kterých bude centrum plně v provozu, začnou ještě v dubnu. Obchoďák díky rozšíření získá 9100 metrů čtverečních nové plochy. Nová část se zákazníkům otevře na podzim 2025. 

11. dubna 2024 9:05 Čas čtení 0:40 Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho Rauch ukončil plánovanou spolupráci s Jasminou Alagič, důvodem byla podpora Pellegriniho

„Naším cílem je zásadně zlepšit nabídku restaurací, představit více obchodů s módou, uvést nové flagshipové formáty oblíbených značek a nabídnout tak ještě lepší zážitek z nakupování i ze stravování,“ uvedla ředitelka Centra Černý Most Petra Holušová, podle níž společnost reaguje mimo jiné na poptávku místních, kterým ve spádové oblasti chybí restaurace.

Díky rozšíření se v centru zvýší hlavně nabídka módních značek. V komplexu vznikne také unikátní restaurační zóna, která přinese úplně nový koncept stravování s jedinečným designem a atmosférou. Počet tamních restaurací se zvýší na 22, přibude zejména těch s obsluhou ke stolu. Nová myčka nádobí zase umožní servírovaní jídla na porcelánové talíře, díky čemuž se sníží množství odpadu. 

Centrum Černý MostCentrum Černý MostCentrum Černý MostCentrum Černý Most
Zobrazit galerii
(6)
Domů
Sdílet
Diskuse