Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
14. dubna 2024 11:28
Čas čtení 0:43

Předpověď počasí: Česko čeká ochlazení, bude i sněžit. Podívej se, kolik bude stupňů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čeká ochlazení, bude i sněžit. Podívej se, kolik bude stupňů
Zdroj: Pixabay/volně k užití

Po nezvykle teplém začátku dubna nás čeká ochlazení. Nejen na horách by mohlo i sněžit.

V pondělí bude spíše zataženo, místy se mohou objevit bouřky a přeháňky. Denní teploty zatím dramaticky neklesnou, pohybovat se budou mezi 13 a 17 stupni. Ve vyšších polohách ale můžeme očekávat i sníh.

Oblačnost vydrží do úterý. V noci teploty klesnou až na čtyři stupně a přes den se budou držet mezi osmi a 12 stupni Celsia. Opět můžeme počítat s přeháňkami, na horách i sněhovými. „Sníh se může objevit během týdne i ve středních, nebo dokonce výjimečně i nízkých polohách,“ uvedli o víkendu meteorologové.

Oblačnost by mohla klesnout až ve středu a spíše k večeru. Noční teploty by zato mohly klesnout až na nulu. Přes den očekáváme šest až deset stupňů, ojediněle rtuť teploměru vyšplhá až na 12. Vát bude mírný severozápadní až severní vítr.

V noci na čtvrtek pak může dojít k ještě většímu ochlazení, teploty klesnou až na minus dva stupně. Denní hodnoty pak očekáváme stejné jako ve středu.

Ani po slunečném víkendu nezní předpověď na příští víkend velmi příznivě. Od pátku do neděle nás čeká zataženo a teploty okolo deseti stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse