Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eva Thonhauserová TASR
14. dubna 2024 16:40
Čas čtení 0:25

Na Slovensku zase útočil medvěd. Napadl dva lidi, na místo vyslali i vrtulník

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Na Slovensku zase útočil medvěd. Napadl dva lidi, na místo vyslali i vrtulník
Zdroj: Unsplash/Zdeněk Macháček/volně k užití

Na místo zamířil i zásahový tým. Dva muži byli převezeni do nemocnice.

Na Želobudské skalce v okrese Detva v Banskobystrickém kraji došlo k útoku medvěda na lidi, kteří utrpěli zranění. Zatím jsou hlášeni dva zranění, na místo vyslali i vrtulník.

„Operační středisko záchranné zdravotní služby SR vyslalo vrtulníkovou záchrannou službu ke dvěma pacientům v okrese Detva, kteří měli utrpět zranění po napadení medvědem. Na místo míří i zásahový tým pro medvěda hnědého,“ informuje Operační středisko záchranné zdravotní služby SR na sociální síti.

Podle ŠOP SR mělo k události dojít mimo intravilánu i mimo turistickou stezku. „Dva muži byli vrtulníkem převezeni do Rooseveltovy nemocnice v Banské Bystrici s poraněními obličeje a dolních i horních končetin,“ přiblížila manažerka pro komunikaci ŠOP Kristína Bocková.

Domů
Sdílet
Diskuse