Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
22. dubna 2024 8:17
Čas čtení 0:25

Zemřela herečka Hana Brejchová

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřela herečka Hana Brejchová
Zdroj: Filmové studio Barrandov

Proslavila se již v mládí ve filmu Lásky jedné plavovlásky. Herečce bylo 77 let.

O úmrtí informoval deník Blesk. „Já jsem se tuhle smutnou zprávu dozvěděla před pár dny od bratra. A bohužel vám ji mohu jen potvrdit,“ potvrdila její neteř Tereza Brodská.

22. dubna 2024 6:50 Čas čtení 0:24 Dominik Feri míří k soudu, může dostat tři roky natvrdo. Dnes padne pravomocný verdikt Dominik Feri míří k soudu, může dostat tři roky natvrdo. Dnes padne pravomocný verdikt

Představila se i v dalších slavných snímcích, jako je například Adéla ještě nevečeřela či Cirkus Humberto. Později v životě se rozhodla věnovat podnikání a z filmového světa se stáhla.

Její slavnější sestra Jana, která také zazářila na filmových plátnech, například ve filmech Za trnkovým keřem či Noc na Karlštejně, se již několik let potýká s vážnou neurologickou nemocí. Brodská ji tak prý o smrti nechce informovat. „Maminka je vážně nemocná a já nechci, aby jí tato zpráva ještě přihoršila,“ uvedla.

Domů
Sdílet
Diskuse