Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
TASR
28. dubna 2024 13:00
Čas čtení 0:34

Bývalý producent Harvey Weinstein skončil v nemocnici. Po návratu do vězení se mu udělalo zle

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Jeho obhájce Arthur L. Aidala upřesnil, že Weinstein potřeboval okamžitou lékařskou asistenci.

Bývalý hollywoodský producent Harvey Weinstein byl hospitalizován v sobotu po svém návratu do věznice v New Yorku – krátce poté, co Nejvyšší soud USA zrušil rozsudek z roku 2020, ve kterém byl shledán vinným ze sexuálních trestných činů. TASR informuje podle agentury AFP.

Harvey Weinstein
Zdroj: Flickr/Thomas Hawk, Unsplash/Mihai Surdu/volně k užití

Jeho obhájce Arthur L. Aidala upřesnil, že Weinstein potřeboval okamžitou lékařskou asistenci, podrobuje se „nesčetnému množství testů“ a zůstává na pozorování. Americká média citovala policii, podle níž byl Weinstein hospitalizován v nemocnici Bellevue Hospital na Manhattanu.

V jiném případě znásilnění ženy v Beverly Hills exproducenta odsoudil k 16 letům i soud v Los Angeles. Tento rozsudek je pravomocný, a proto 72letý Weinstein zůstane ve vězení. Před soudem se má objevit opět příští týden.

Obvinění desítek žen vůči Oscarem oceněnému producentovi se začala objevovat v roce 2017 a významnou měrou přispěla ke vzniku hnutí známého jako #MeToo. Weinstein trvá na své nevině.

Domů
Sdílet
Diskuse