Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
4. května 2024 10:04
Čas čtení 0:25

Tragédie na D1: Kamion narazil do osobního auta, jeden člověk zemřel. Dálnice je uzavřená

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragédie na D1: Kamion narazil do osobního auta, jeden člověk zemřel. Dálnice je uzavřená
Zdroj: Policie ČR

Jeden člověk dnes zemřel a jeden utrpěl vážné zranění při nehodě dvou nákladních a jednoho osobního vozu na dálnici D1 mezi Bohumínem na Karvinsku a polskou hranicí.

Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Provoz na dálnici je ve směru do Polska zastaven. ČTK o havárii informovala mluvčí moravskoslezské policie Eva Michalíková. Původně policie uvedla, že při nehodě zemřeli dva lidé, později svou informaci korigovala.

Nehoda se stala po 8:35. Podle dostupných informací nejprve u krajnice zastavil nákladní vůz, za ním pak osobní. Do něj narazil kamion s návěsem, který převážel automobily. „Můžeme potvrdit úmrtí jedné osoby a těžké zranění u druhé,“ uvedla Michalíková. Dodala, že bližší informace nebude policie poskytovat, dokud nebudou informováni příbuzní.

Dálnice je ve směru na Polsko uzavřena. Policisté dopravu řídí. Objízdné trasy vedou přes Bohumín či polské Chalupki.

Domů
Sdílet
Diskuse