Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
Ilona Hobzová
22. května 2024 22:05
Čas čtení 0:28

Ostuda na finále poháru. Fanoušci Sparty a Plzně se porvali na hřišti, zasáhli i do vysílání televize

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ostuda na finále poháru. Fanoušci Sparty a Plzně se porvali na hřišti, zasáhli i do vysílání televize
Zdroj: Profimedia

Fotbalisté Sparty získali další trofej, když Plzeň porazili 2:1. Po zápase se ovšem řešilo něco úplně jiného než výsledek.

Středeční finále MOL Cupu mělo ostudnou dohru. Fanoušci obou klubů, tedy Sparty i Plzně, vtrhli na trávník a u hromadné rvačky museli zasahovat i těžkooděnci. Střet zasáhl i vysílání České televize.

Podle Deníku fanoušci domácí Plzně neunesli prohru a po odpískání konce zápasu vyrazili provokovat fanoušky soupeře. „Sparťanští ultras na nic nečekali, vtrhli na plochu a rozjela se nechutná bitka,“ doplnil Deník.

„Na hrací plochu vnikli fanoušci obou týmů a došlo k několika bitkám. Hrozila ještě větší vlna násilí. Výtržnosti narušily i vysílání ČT sport, na improvizované studio na ploše dopadly židle pro fotografy, kterých se zmocnili fanoušci,“ informoval web ČT Sport.

Domů
Sdílet
Diskuse