Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
ČTK Ilona Hobzová
23. května 2024 9:32
Čas čtení 0:43

V Krči se srazil autobus s nákladním autem, nehoda si vyžádala lehce zraněné

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Krči se srazil autobus s nákladním autem, nehoda si vyžádala lehce zraněné
Zdroj: Policie České republiky

Při nehodě autobusu a nákladního auta na křižovatce ulic Sulická a Zálesí se ve čtvrtek ráno lehce zranilo 12 lidí.

Všichni jsou mimo ohrožení života. Kvůli vyššímu počtu zraněných vyhlásili záchranáři traumaplán prvního stupně. Vyplývá to z informací policie a záchranářů na síti X.

22. května 2024 22:05 Čas čtení 0:28 Ostuda na finále poháru. Fanoušci Sparty a Plzně se porvali na hřišti, zasáhli i do vysílání televize Ostuda na finále poháru. Fanoušci Sparty a Plzně se porvali na hřišti, zasáhli i do vysílání televize

Nehoda se stala kolem 08:00. „Jedná se o srážku autobusu s nákladním autem,“ uvedla policie.

Podle záběrů z místa nehody autobus dopravního podniku zezadu narazil do nákladního auta. Poškozena je pravá přední část autobusu. „Nákladní vozidlo a autobus budeme od sebe vyprošťovat,“ uvedli pražští hasiči.

Na místě je podle mluvčí záchranné služby Jany Poštové zhruba 12 lehce zraněných. Všichni jsou mimo ohrožení života. U nehody zasahuje pět posádek zdravotníků a inspektor.

Traumaplán záchranáři ukončili krátce před půl devátou. „Traumaplán ukončen, celkově trval 38 minut. Celkový počet pacientů 12, z čehož 11 bylo odvezeno do čtyř pražských nemocnic, jeden ošetřen na místě bez nutnosti transportu. Doba trvání odsunu pouhých sedm minut! Naprosto excelentní spolupráce všech na místě,“ uvedli na sociální síti X.

Domů
Sdílet
Diskuse