Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
5. června 2024 v 8:39
Čas čtení 0:43

Vražda v Jevíčku: Policie vypátrala hlavního podezřelého v Brně (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vražda v Jevíčku: Policie vypátrala hlavního podezřelého v Brně (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Hlavním podezřelým je čtyřiatřicetiletý muž z Blanenska.

Aktualizováno 17:14 – Policisté v Pardubickém kraji pátrají po pachateli úterní vraždy ženy v Jevíčku na Svitavsku. V souvislosti s činem hledali čtyřiatřicetiletého muže  z Blanenska. „Po vyhodnocení všech dostupných informací, které jsme doposud získali, se pro nás výše hledaný muž stává hlavním podezřelým z vraždy,“ uvedli policisté ve středu ráno na X. Později odpoledne doplnili, že ho vypátrali v Brně.

4. června 2024 v 16:40 Čas čtení 0:56 Kasárna Karlín zavírají. Důvodem je prý nezákonné využití prostor Kasárna Karlín zavírají. Důvodem je prý nezákonné využití prostor

O násilné smrti v Jevíčku policisté informovali v úterý ve večerních hodinách. Ještě před půlnocí uvedli, že pátrají po muži z Blanenska. Zveřejnili video s vrtulníkem, který se vznášel nad náměstím v Jevíčku. Právě tam mělo podle dostupných informací k činu dojít.

Během středy rozšířili policisté pátrání z Pardubického kraje i do kraje Jihomoravského. V terénu byly desítky policistů.

„Děkujeme veřejnosti za pomoc, hledaného jsme nyní v Brně zadrželi. Více informací uvolníme, jakmile to okolnosti dovolí,“ informovali policisté krátce po 16. hodině.

Domů
Sdílet
Diskuse