Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. června 2024 v 13:57
Čas čtení 0:39

Záhadné zmizení na řeckém ostrově. Po známé televizní tváři se slehla zem, teď ji zachytily bezpečnostní kamery

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Záhadné zmizení na řeckém ostrově. Po známé televizní tváři se slehla zem, teď ji zachytily bezpečnostní kamery
Zdroj: X / Michael Mosley

Na řeckém ostrově Symi pokračuje čtvrtým dnem pátrání po britském populárním lékaři a televizním moderátorovi Michaelu Mosleym, který se ve středu ztratil během procházky se svojí manželkou a přáteli po pláži.

Do pátrací akce místní policie zapojila i vrtulníky a drony. Britská stanice BBC nyní zveřejnila záběry z průmyslových kamer, které známého moderátora zachycují, jak kráčí v jedné z místních vesnic a míří do hor. 

Podle britských médií spustila moderátorova manželka poplach ve středu večer poté, co se Mosley nevrátil do domu, ve kterém pár společně přebýval. Podle očekávání měl pěšky dorazit do města Pedi a do prázdninového domu se vrátit autobusem. Nová zjištění však naznačují, že místo toho vyrazil pěšky do hor.

Moderátorovo zmizení je v ostrém kontrastu s malým počtem obyvatel a nízkou kriminalitou, kterou se ostrov Sami vyznačuje. 

25. května 2024 v 9:00 Čas čtení 3:18 Devítiletá Anička zmizela, její tělo odkryla až divoká zvěř. Připomeň si nejznámější případ ztraceného dítěte v historii Česka Devítiletá Anička zmizela, její tělo odkryla až divoká zvěř. Připomeň si nejznámější případ ztraceného dítěte v historii Česka

Michael Mosley je jedním z nejznámějších britských televizních moderátorů, který se proslavil sérií dokumentů o výživě a zdraví. Je autorem několika knih, proslavil se mimo jiné vytvořením unikátní diety s názvem 5:2, při níž lidé hubnou po dobu pouhých dvou dnů v týdnu. 

Domů
Sdílet
Diskuse