Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Anna Vondráková
23. června 2024 v 10:25
Čas čtení 0:37

Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 30 stupňů, přijdou ale i bouřky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čekají teploty nad 30 stupňů, přijdou ale i bouřky
Zdroj: Pexels/Armin Rimoldi/volně k užití

Teploty se budou příští týden pohybovat až kolem 30 stupňů, o víkendu se vyplatí vytáhnout krémy na opalování. Během týdne však mohou přijít i bouřky.

V pondělí očekáváme jasno až polojasno a denní teploty mezi 22 a 26 stupni. Vát bude jen mírný severní až severovýchodní vítr. Podobné počasí nás čeká i v úterý, jen se mírně oteplí, a to až na 28 stupňů Celsia.

21. června 2024 v 13:00 Čas čtení 4:42 Co bude s Kasárny Karlín? Ve hře je školka nebo byty, architekti navrhli i bizarní přestavbu Co bude s Kasárny Karlín? Ve hře je školka nebo byty, architekti navrhli i bizarní přestavbu

Ve středu nás již mohou zasáhnout přeháňky a místy i bouřky, čekají nás ale už i teplé noci, teploty by se mohly vyšplhat až na 17 stupňů, přes den poté až na 29. Vát by měl stejný vítr jako v první polovině týdne, v bouřkách by ale mohl zesílit.

Přeháňky a bouřky se pravděpodobně objeví i v druhé polovině týdne, varují meteorologové. Těšit se však můžeme na příjemně vysoké teploty, ve čtvrtek by mělo být opět letních 29 stupňů.

Od pátku do neděle se pak bude ještě oteplovat. Víkendové teploty by se měly pohybovat mezi 31 až 32 stupni a teplo bude i v noci, kdy můžeme očekávat okolo 18 stupňů Celsia.

Domů
Sdílet
Diskuse