Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
24. června 2024 v 15:19
Čas čtení 0:28

Slovenská policie našla dezinformátora Zítka. Hledala ho dva měsíce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Slovenská policie našla dezinformátora Zítka. Hledala ho dva měsíce
Zdroj: Profimedia

Pátrat po něm začali policisté poté, co se 23. dubna nedostavil k soudu v Chomutově.

Jeho nalezení potvrdilo slovenské Prezidium Policejního sboru pro Seznam Zprávy. „Můžeme potvrdit, že příslušníci cílového pátrání Národní centrály zvláštních druhů kriminality Prezídia Policejního sboru dnes zadrželi českého státního občana P. Z., na kterého byl soudem v České republice vydán evropský zatýkací rozkaz,“ uvedlo.

24. června 2024 v 9:16 Čas čtení 0:58 Špatná práce na sociálních sítích a hranatá konkurence. SPD po eurovolbách řeší, co dál Špatná práce na sociálních sítích a hranatá konkurence. SPD po eurovolbách řeší, co dál

Zítko je momentálně obžalován z trestného činu šíření poplašné zprávy. Podle obžaloby měl v době pandemie koronaviru na sociální síti zveřejnit videa, ve kterých například mluvil o negativních zdravotních důsledcích očkování proti covidu-19.

Není to poprvé, co byl Zítko v pátrání. Minulý rok na podzim na něj Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 3 vydalo příkaz k zadržení poté, co se nedostavil k podání vysvětlení kvůli podezření ze zpronevěry. Nakonec ho policie zastavila na dálnici D7. 

Domů
Sdílet
Diskuse