Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Samosběr česneku 2024: Kam vyrazit a kolik zaplatíš?

Každý den od devíti ráno do šesti do večera za 90 korun za kilogram lze česnek sbírat v Kozlově zahrádce v Dobřichově. Nabízí dokonce až deset druhů českých odrůd. 

Sklizeň už je připravena i v Kouřimi. Nabízí odrůdu Bjetin za 250 korun za kilogram. Prodej probíhá každý den od sedmi do 18 hodin. 

1. července 2024 v 13:00 Čas čtení 9:14 Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem Ben Cristovao otevřeně o své kariéře i o vztahu k ženám: Dělám ze sebe macha, ale v reálu takový nejsem

Jen do 7. července je možné česnek sesbírat na Farmě Dryák u Slaného. Česnek zde vyjde na 100 korun za kilogram a k samosběru nabízí i okurky a gladioly. Zakoupit zde lze i další zeleninu. Otevřena je každý den od 2. do 7. července mezi osmou hodinou ranní a čtvrtou odpolední.

Poslední na našem seznamu je Farma Jura. Nabízí česnek přímo z pole už ve svazcích hned v několika odrůdách. Samosběr v Bochovicích probíhá až do 14. července. 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse