Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Magdalena Trajerová
5. srpna 2024 v 11:49
Čas čtení 0:36

Muž připoutal ženu v džungli za nohu, našli ji až po 40 dnech

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž připoutal ženu v džungli za nohu, našli ji až po 40 dnech
Zdroj: Unsplash/Peter Vanosdall/volně k užití

Šokující řešení manželských sporů. Muž z Indie odvlekl svou bývalou manželku do tamější džungle, kde ji řetězem přivázal ke stromu. Před pomalou smrtí ji po 40 dnech zachránil pastevec, který slyšel její volání o pomoc.

Minulou sobotu byli lékaři a policisté přivoláni k nebývalému případu. Padesátiletou ženu zavlekl bývalý manžel do džungle, kde ji vpíchl injekci a za nohu ji přivázal ke stromu. Chtěl ji tak odsoudit k pomalé smrti.

Ženu po čtyřiceti dnech nalezl pastevec, který také zavolal záchranu. Po dobu svého věznění byla zcela bez jídla, vodu si opatřila pouze z dešťů. V době záchranné akce již nemohla skoro mluvit, byla dehydratovaná a vyčerpaná. Pravou nohu, za níž byla připoutána, měla těžce oteklou.

5. srpna 2024 v 9:40 Čas čtení 0:57 SPD spouští novou rasistickou kampaň. Straší mužem tmavé pleti s nožem v ruce SPD spouští novou rasistickou kampaň. Straší mužem tmavé pleti s nožem v ruce

V bezútěšném stavu skončila v nemocnici. Podle posledních informací není již ve stavu ohrožení života, trpí ale psychickými problémy.

Žena má americké občanství, posledních deset let žila ale v Indii, kde byla provdána za muže z jihoindického státu Tamilnádu. Pachatel čelí stíhání za pokus o vraždu a omezování osobní svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse