Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
10. srpna 2024 v 13:50
Čas čtení 0:26

Česko má další zlato! Josef Dostál je novým olympijským vítězem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česko má další zlato! Josef Dostál je novým olympijským vítězem
Zdroj: getty images/ Justin Setterfield

Josef Dostál v sobotu zvítězil v kategorii rychlostní kanoistiky K1 na 1000 metrů.

Josef Dostál tak do své sbírky olympijských medailí po stříbru v této kategorii z Ria přidává i nejcennější kov. S časem 03:42.07 porazil hned dva reprezentanty Maďarska – Ádáma Varga, který skončil druhý, a Bálinta Kopasze, který si odveze bronz.

6. srpna 2024 v 16:00 Čas čtení 0:13 KVÍZ: Které olympijské sporty jsou real a které jsme si vymysleli? Otestuj se v kvízu! KVÍZ: Které olympijské sporty jsou real a které jsme si vymysleli? Otestuj se v kvízu!

Jedná se tak o čtvrtou medaili, kterou česká reprezentace z letošních olympijských her přiveze. První, a hned zlatou, vybojovali Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč v tenisové čtyřhře, následoval je tým českých kordistů ve složení Jakub Jurka, Martin Rubeš, Jiří Beran a Michal Čupr s bronzem. Včera také českou sbírku medailí obohatil zlatem Martin Fuksa v rychlostní kanoistice C1 na 1000 metrů.

Domů
Sdílet
Diskuse