Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
včera 29. září 2024 v 14:33
Čas čtení 0:30

Evropská letecká společnost avizuje velké změny. Pasažéři na palubě už nedostanou jídlo ani nápoj

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Evropská letecká společnost avizuje velké změny. Pasažéři na palubě už nedostanou jídlo ani nápoj
Zdroj: Unsplash/Toa Heftiba/volně k užití

Letecká společnost změny začne zavádět již od příštího roku.

Velká letecká společnost Air France zavádí novinku. Pasažéři si na některých linkách budou muset kupovat jídlo i nápoje. Změny začne testovat již v roce 2025 a zákazníci budou platit při kratších a středních letech, informuje portál Metro.

27. září 2024 v 7:00 Čas čtení 3:27 Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka Cesta k Jadranu za 2 hodiny? Plán na megaprojekt, který by Čechy přiblížil k moři, vznikl už za Masaryka

Letecká společnost dosud nabízela, na rozdíl od nízkonákladových společností, k letence i bezplatný sendvič či jiné pečivo a nápoj. Nový systém buy-on-board však prezentuje jako vylepšení. Zákazníci nyní budou mít k dispozici více teplých jídel, budou si za ně však muset zaplatit.

„Air France neustále studuje možnosti rozvoje své nabídky, aby co nejefektivněji splnila očekávání zákazníků v souladu s trendy na trhu,“ řekl mluvčí Air France o připravovaných novinkách.

Společnost avizovala, že nová opatření se týkají pouze ekonomické třídy. V první nebo byznys třídě pasažéři nápoj i jídlo dostanou.

Domů
Sdílet
Diskuse