Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 17. října 2024 v 10:24
Čas čtení 0:21

AKTUÁLNĚ: O2 má obří výpadek. Mimo provoz je úplně všechno

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
AKTUÁLNĚ: O2 má obří výpadek. Mimo provoz je úplně všechno
Zdroj: O2 Czech Republic / propagační materiál

Operátor O2 hlásí masivní výpadek svých služeb.

Technické problémy začaly podle serveru Novinky.cz ve čtvrtek dopoledne. Nefunkční jsou služby pro mobilní telefony, ale i pro pevné linky. Příčina výpadku zatím není známá, operátor však podle svých slov již pracuje na nápravě.

16. října 2024 v 9:42 Čas čtení 0:21 Vodafone má rozsáhlý výpadek. Nefunguje volání ani internet Vodafone má rozsáhlý výpadek. Nefunguje volání ani internet

První problémy byly údajně hlášeny již před 9. hodinou, počet hlášení následně začal rychle stoupat. Výpadek se týká celého území České republiky včetně největších měst. Mimo provoz je kromě volání také mobilní internet.

Kromě samotných služeb jsou mimo provoz také oficiální webové stránky O2. Informace o výpadku služeb se ozývá také z bezplatné infolinky operátora.

Domů
Sdílet
Diskuse