Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Vincenc Novák
dnes 16. října 2024 v 9:42
Čas čtení 0:21

Vodafone má rozsáhlý výpadek. Nefunguje volání ani internet

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vodafone má rozsáhlý výpadek. Nefunguje volání ani internet
Zdroj: FOTO TASR/DPA

Mobilní operátor Vodafone se od středečních ranních hodin potýká s výpadkem svých služeb. Problémy se týkají volání, SMS zpráv i mobilního internetu.

Podle informací serveru iDnes.cz jsou problémy hlášeny zhruba od páté hodiny ranní. V nejvíce případech se jedná o potíže s mobilním signálem a internetem, někteří lidé však na sociálních sítích zmiňují i výpadek SMS zpráv či navázaných služeb. 

12. října 2024 v 7:13 Čas čtení 1:06 O2 a T-Mobile zavádí funkci proti podvodným voláním mezi sítěmi O2 a T-Mobile zavádí funkci proti podvodným voláním mezi sítěmi

Jak řekla serveru mluvčí Vodafonu Kateřina Šantorová, výpadek způsobila výměna jednoho z prvků sítě, kterou společnost prováděla během noci. „Tento prvek jsme odpojili. Po restartu mobilního telefonu nebo zapnutí a vypnutí letového režimu budou zákazníkům služby fungovat okamžitě, i bez tohoto kroku budou služby postupně dostupné všem. Za nepříjemnosti se zákazníkům omlouváme,“ uvedla.

15. října 2024 v 17:48 Čas čtení 1:04 Stát prodává majetek. Od liberecké policie si můžeš koupit bong Stát prodává majetek. Od liberecké policie si můžeš koupit bong
Domů
Sdílet
Diskuse