Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK refresher team
dnes 23. října 2024 v 15:17
Čas čtení 0:25

Lékaře obviněného z vraždy a znásilnění poslal soud do vazby

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Lékaře obviněného z vraždy a znásilnění poslal soud do vazby
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Muži hrozí 15 až 20 let vězení, nebo i výjimečný trest.

Čtyřicetiletého muže, kterého policie v úterý obvinila z vraždy mladé ženy a z pokusu o vraždu a ze znásilnění druhé ženy, poslal dnes Okresní soud Plzeň-město do vazby. ČTK to řekl obhájce Zdeněk Turek.

23. října 2024 v 13:18 Čas čtení 0:40 Muž z Plzně si v luxusní restauraci dával jídlo a pití za 25 tisíc. Pak předstíral kolaps, aby nemusel platit Muž z Plzně si v luxusní restauraci dával jídlo a pití za 25 tisíc. Pak předstíral kolaps, aby nemusel platit

Muže přivezla policejní eskorta k soudu před 13:00. Krátce nato vešel spolu se státním zástupcem, obhájcem a policisty do jednací síně, odkud vyšel zhruba po dvou hodinách vazebního jednání. Dle serveru iDNES je obviněným mužem lékař.

Muže, který je podezřelý, že zavraždil v Plzni osmadvacetiletou ženu a následně v bytě v Třemošné na severním Plzeňsku napadl sedmatřicetiletou ženu, zadržela v neděli večer policejní zásahová jednotka. Muž se před tím podle policie pokusil spáchat sebevraždu.

Domů
Sdílet
Diskuse