Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
5. února 2023 15:28
Čas čtení 0:36

V pražském hotelu našli zavražděnou ženu, policie pátrá po nebezpečném muži

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V pražském hotelu našli zavražděnou ženu, policie pátrá po nebezpečném muži
Zdroj: Policie ČR

Muž je vysoký 190 centimetrů a je štíhlé, sportovní postavy. Vlasy má krátké, na stranách vyholené. Pravděpodobně je ozbrojený.

Pražská policie pátrá po dvaačtyřicetiletém Petru Krausovi z Lázní Libverda na Liberecku. Podezřívá ho z vraždy, ke které došlo v sobotu v jednom z pražských hotelů. Obětí byla žena.

Policie varuje: Nesnažte se ho zadržet ani nijak kontaktovat

„V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena, pátrají krajští kriminalisté po dvaačtyřicetiletém muži, který je v tuto chvíli podezřelý z trestného činu vraždy. Událost se stala včera v jednom z pražských hotelů, kdy muž následně odjel ve voze Škoda Scala modré barvy RZ: 5L79685 neznámo kam. Není vyloučeno, že se pohybuje po celém území republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí,“uvedl v neděli mluvčí policie Jan Rybanský.

Muž je vysoký 190 centimetrů a je štíhlé, sportovní postavy. Vlasy má krátké, na stranách vyholené. „Je ozbrojený a nebezpečný, proto se ho prosím nesnažte zadržet ani jinak kontaktovat. Pokud jste ho viděli nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte linku 158,“ vyzval Rybanský. 

Policie, Petr Kraus
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse