Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Veronika Dlesková ČTK
16. dubna 2023 12:45
Čas čtení 0:35

Policie vyšetřuje čtyři násilná úmrtí v Olšovci na Přerovsku. Zřejmě jde o tři vraždy a sebevraždu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie vyšetřuje čtyři násilná úmrtí v Olšovci na Přerovsku. Zřejmě jde o tři vraždy a sebevraždu
Zdroj: Policie ČR

Kriminalisté vyšetřují čtyřnásobné násilné úmrtí v Olšovci na Přerovsku, ke kterému došlo v sobotu večer. Podle prvotních zjištění by mohlo jít o tři vraždy a sebevraždu. Mezi mrtvými je i muž podezřelý z tohoto trestného činu.

„Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy,“uvedla v neděli policejní mluvčí Petra Vaňharová. „Vyžádala si čtyři lidské životy, včetně života podezřelého muže. Okolnosti, stejně jako motiv činu, jsou předmětem dalšího šetření. Bližší informace poskytneme ihned, jakmile to okolnosti dovolí,“ dodala Vaňharová.

Událost se odehrála v sobotu pozdě večer v obci Olšovec, která má zhruba 500 obyvatel. „Jsme malá obec a je to pro nás všechny obrovská tragédie,“uvedl starosta Olšovce Antonín Folter. 

V Olomouckém kraji jde o druhý případ vraždy v letošním roce. Loni policisté v regionu evidovali 13 vražd, z toho pět ve stadiu pokusu a jednu ve stadiu přípravy.

Domů
Sdílet
Diskuse