Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
11. května 2023 v 11:14
Čas čtení 0:43

Předpověď počasí na víkend: Bude se hodit deštník

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na víkend: Bude se hodit deštník
Zdroj: Unsplash/Ryoji Iwata/volně k užití

Teploty o nadcházejícím víkendu nepřesáhnou 20 stupňů Celsia.

Podle nejnovější předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) bude o nadcházejícím víkendu oblačno až zataženo a občas zaprší. Ranní teploty budou nízké, v průběhu dne by se ale mohly vyšplhat ke 20 stupňům Celsia.

11. května 2023 v 8:51 Čas čtení 0:53 Praha chce zpoplatnit vjezd do historického centra. Kdo bude mít výjimku? Praha chce zpoplatnit vjezd do historického centra. Kdo bude mít výjimku?

Postupné ubývání deště a neměnné teploty

Zatímco ve čtvrtek se srážky budou vyskytovat jen na jihozápadě Česka, v pátek by se měly objevit i na jiných místech republiky. Večer bude déšť ubývat. Nejvyšší denní teploty se poslední pracovní den v týdnu budou pohybovat mezi patnácti a devatenácti stupni Celsia.

„Méně srážek se očekává v sobotu, v neděli od jihu se pak postupně dostanou na většinu území,“uvedli meteorologové. Teploty trochu klesnou a bude maximálně třináct až sedmnáct stupňů Celsia. Oblačno až zataženo bude i v neděli, i když by se místy mohlo ukázat i sluníčko. Postupně se ale na většinu území vrátí občasný déšť nebo přeháňky. Teploty zůstanou pod 20 stupni Celsia.

A jaký bude start nového týdne? „V první polovině příštího týdne nás bude doprovázet počasí se zvětšenou oblačností a na většině území se budou vyskytovat srážky, ojediněle i bouřky. Teploty se příliš měnit nebudou,“ předpovídá ČHMÚ.

Domů
Sdílet
Diskuse