Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
25. května 2023 16:39
Čas čtení 0:45

Policie pátrá po lupičích šperků za miliony. Volej 158, pokud jsi viděl*a toto vozidlo

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po lupičích šperků za miliony. Volej 158, pokud jsi viděl*a toto vozidlo
Zdroj: Policie ČR

Policisté pátrají po tmavě modrém vozidle, které bylo viděné na Táborsku. Tříčlenná posádka ukradla z domu šperky v hodnotě několika milionů.

Policie ČR pátrá v okolí Tábora po osobním vozidle tmavé barvy v souvislosti s krádeží šperků z domu. Ukradené věci mají hodnotu milionů korun. Kriminalisté tak prosí případné svědky, aby se ozvali, pokud 24. května viděli zmiňovaný vůz.

25. května 2023 14:56 Čas čtení 0:27 Video: Dva vykukové chtěli ukrást bankomat. Podívej se, jak s nimi Policie ČR zatočila Video: Dva vykukové chtěli ukrást bankomat. Podívej se, jak s nimi Policie ČR zatočila

Kde se vozidlo pohybovalo?

Obrací se tak na řidiče se záznamovým zařízením či chodce. Podle informací zveřejněných na webu se auto se tříčlennou posádkou pohybovalo v Náchodě v Táboře od 9:45 do 12:00 a na lanovém mostě přes vodní nádrž Jordán. Řidiči jej dále mohli spatřit na dálnici D3 ve směru na České Budějovice a následně na silnici 409 do Plané nad Lužicí, ve které mohlo být viděno v ulici Chýnovská.


Pro Policii ČR jsou důležitá především svědectví a záznamy z kamer. Lidé se mají případně obracet na policejní oddělení v Divadelní ulici v Táboře, případně na telefonní číslo 974 238 700 nebo linku 158.

lupiči
Zdroj: Policie ČR
Domů
Sdílet
Diskuse