Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová ČTK
25. května 2023 14:56
Čas čtení 0:27

Video: Dva vykukové chtěli ukrást bankomat. Podívej se, jak s nimi Policie ČR zatočila

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Video: Dva vykukové chtěli ukrást bankomat. Podívej se, jak s nimi Policie ČR zatočila
Zdroj: Policie ČR

Policie zadržela dva muže ve věku 40 a 51 let, kteří chtěli ukrást bankomat s miliony korun. Jednoho z nich policisté chytili během vykrádání úschovné schránky na zásilky.

Oba jsou obviněni a hrozí jim až osmileté tresty, informuje Vlasta Suchánková na webu Policie ČR. Středočeským kriminalistům se v rámci akce s krycím názvem „MRAK“ podařilo odhalit rozsáhlou trestnou činnost zmíněných dvou mužů.

25. května 2023 12:38 Čas čtení 0:39 Policisté v bytě v Brně zajistili marihuanu za více než milion korun Policisté v bytě v Brně zajistili marihuanu za více než milion korun

Jednomu z nich zaklepali vyšetřovatelé přímo na domovní dveře, druhého chytili během noční výpravy přímo při činu. Jejich cílem byl rakovnický bankomat. Aby ho mohli ukrást, pořídili si v Praze 5 dodávkový vůz. Nacouvali s ním k bankomatu, který obmotali popruhy a následně se jej snažili vytrhnout.


Ačkoliv se to pachatelům nepodařilo, způsobili škody ve výši 300 tisíc korun. Mladší z mužů následně pokračoval v trestné činnosti sám. Vloupal se do devíti úschovných schránek různých přepravních společností a internetových obchodů.

Domů
Sdílet
Diskuse