Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
6. června 2023 10:41
Čas čtení 0:32

Nevidomá osoba spadla do kolejí pražského metra i se psem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nevidomá osoba spadla do kolejí pražského metra i se psem
Zdroj: HZS ČR

Vyprošťovala je jednotka Hasičského záchranného sboru ČR.

Hasičský záchranný sbor pomáhal osobě, která spadla do kolejiště. Nehoda se stala nevidomému člověku, který spadl z nástupní platformy i se svým asistenčním psem. Případ ale dopadl dobře a přítomná jednotka oba vyprostila.

6. června 2023 10:02 Čas čtení 0:55 Lidé vidí iPhone na sto let starém obraze. Má to však vysvětlení Lidé vidí iPhone na sto let starém obraze. Má to však vysvětlení

„Ve stanici metra Nové Butovice zasahujeme u pádu osoby do kolejiště. Spolu se zdravotnickou záchrannou službou a Dopravním podnikem hlavního města Prahy. Do kolejiště metra spadla nevidomá osoba i se svým vodicím psem. Oba jsme vyprostili, osoba byla předána zdravotníkům a pes veterináři,“ napsal sbor na Twitter.

Provoz metra směrem na Zličín byl podle informací na stránkách DPP přerušen od 7:34 do 8:23, kdy jej nahradila náhradní doprava. V současnosti již soupravy podzemky jezdí bez omezení.

Zpět
Sdílet
Diskuse