Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radka Klučárová
17. června 2023 19:04
Čas čtení 0:36

WhatsApp přichází s aktualizací, na kterou mnozí dlouho čekali. Novinka přinese několik změn

Kategorie:
Uložit Uložené

Nová aktualizace uživatelům zpřístupní používání více účtů a umožní tak selekci soukromé a pracovní komunikace.

Aplikace WhatsApp přichází s aktualizací, na kterou čekalo velké množství uživatelů. Ve vývoji je novinka, která přinese hned několik klíčových změn. Účet již nebude závislý na telefonním čísle a uživatelům umožní využívání více profilů v jedné aplikaci a na jednom zařízení, píše portál wabetainfo.com.

WhatsApp patří pod společnost Meta a při jejím vývoji se inženýři pravděpodobně inspirovali sesterskými platformami Facebookem a Instagramem, které funkci zdvojených účtů umožňují dlouhodobě.

whatsapp
Zdroj: Flickr.com/@Senado Federal

Využívání aplikace WhatsApp bylo dosud o něco komplikovanější. Na jednom zařízení bylo možné využívat pouze jeden účet propojený s telefonním číslem. Aktualizace uživatelům zpřístupní používání více účtů a umožní tak například selekci soukromé a pracovní komunikace.

Další novinkou je také využívání aplikace prostřednictvím uživatelského jména, které bude v porovnání s telefonním číslem anonymnější a zajistí větší ochranu soukromí.

14. dubna 2019 13:41 Čas čtení 0:00 Facebook má celosvětový výpadek Facebook má celosvětový výpadek

Chybějící funkci si uživatelé dosud nahrazovali využíváním dvou chytrých telefonů, popřípadě možností duálních aplikací. Na nové verzi se zatím pracuje, ale první uživatelé by ji mohli otestovat již brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse