Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová ČTK
23. června 2023 v 17:35
Čas čtení 0:18

Mladá řidička zemřela při cestě do práce, nepřežila autonehodu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Mladá řidička zemřela při cestě do práce, nepřežila autonehodu
Zdroj: Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD)

V pátek ráno zemřela kvůli nehodě mladá řidička narozená v roce 2002. Příčiny nehody zatím nejsou jasné, nikdo další ve vozidle nebyl.

Smrtí řidičky skončila v pátek ráno nehoda osobního auta u Heřmanova Městce na Chrudimsku. Sjela ze silnice a utrpěla smrtelná zranění, pomoci jí nemohli ani přivolaní zdravotníci Letecké záchranné služby. Příčiny nehody zatím nejsou jasné, řekla ČTK mluvčí krajské policie Markéta Janovská.

Další člověk v autě nebyl

„Zemřela řidička narozená v roce 2002, nikdo jiný ve voze nebyl, další auto se nehody neúčastnilo. Žena nedojela do práce, zřejmě cestovala směrem od Heřmanova Městce na Chrudim,“ uvedla Janovská.

23. června 2023 v 15:37 Čas čtení 1:07 Karvinská policie udělala ranní šťáru ve vybraných bytech. Pochlubila se na sociálních sítích a sklízí kritiku Karvinská policie udělala ranní šťáru ve vybraných bytech. Pochlubila se na sociálních sítích a sklízí kritiku
Domů
Sdílet
Diskuse