Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kateřina Viková
7. července 2023 13:24
Čas čtení 0:21

Aktuálně: V Messengeru nejdou posílat fotky či videa

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Aktuálně: V Messengeru nejdou posílat fotky či videa
Zdroj: Unsplash

Chatovací aplikaci Facebooku Messenger trápí technické problémy. Momentálně nelze poslat fotografie.

Aktualizace (13.48): Podle uživatelů trápí technické problémy i Instagram, který také spadá  pod technologickou společnost Meta. Zaznamenali potíže s posíláním fotek v chatu i nahráváním příspěvků na zeď i na stories, některým dokonce nejde se přihlásit do svého účtu.

Na webu Downdetector od dnešních 12 hodin stovky lidí nahlásily problémy s fungováním aplikace Facebook Messenger. V komentářích píší, že jim přes aplikaci nelze poslat fotografie a videa, takže pokud tě trápí stejný problém, nejsi sám*sama, funkce pravděpodobně není dostupná celosvětově.

7. července 2023 11:40 Čas čtení 1:04 Twitter uvažuje o žalobě na Metu. Konkurenční aplikace Threads přitáhla 30 milionů uživatelů Twitter uvažuje o žalobě na Metu. Konkurenční aplikace Threads přitáhla 30 milionů uživatelů

Společnost Meta se k výpadku svých služeb zatím nevyjádřila. 

Domů
Sdílet
Diskuse