Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Lukáš Čelka
16. července 2023 v 18:06
Čas čtení 0:38

Muž vyhrál v kasinu na Náchodsku půl milionu korun, peníze si však nestihl ani odnést domů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Muž vyhrál v kasinu na Náchodsku půl milionu korun, peníze si však nestihl ani odnést domů
Zdroj: Pexels/volně k užití

Výherce se z peněz ani nestihl pořádně radovat.

Policie řešila na Náchodsku v pátek bizarní případ. Muže, který vyhrál v kasinu půl milionu korun, totiž ještě ten večer okradla dvojice zlodějů. Navrhli mu, že ho z podniku doprovodí, a po cestě mu peníze ukradli, informuje TV Nova.

16. července 2023 v 14:39 Čas čtení 0:27 V pražském rybníku našli mrtvolu, policie nařídila pitvu V pražském rybníku našli mrtvolu, policie nařídila pitvu

Jelikož v kasinu neměli potřebnou hotovost, 57letému výherci dali jen 200 tisíc a dohodli se s ním, že si pro zbytek peněz přijde později. Bohužel však opilý a nepozorný muž neodhadl dva muže z podniku a nechal se jimi okrást.

Zatímco jeden z nich po cestě domů mluvil se šťastným mužem, druhý mu rozepnul batoh a ukradl celou hotovost. Přestože se policii muže podařilo vypátrat, peníze už stihli utratit.

„Policisté dvojici na základě šetření a výpovědí svědků ztotožnili a obvinili z přečinu krádeže. Jeden z nich se následně k činu doznal a s kriminalisty spolupracoval. Dvojici, která byla v minulosti řešena za různorodou trestnou činnost, nyní v případě prokázání viny hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi,“ uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná v tiskové zprávě.

Domů
Sdílet
Diskuse