Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
17. července 2023 v 17:10
Čas čtení 0:43

Donutili spolucestujícího ve vlaku, aby si sundal boty, pak je ukradli. Po mladících pátrá policie, poznáš je?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Donutili spolucestujícího ve vlaku, aby si sundal boty, pak je ukradli. Po mladících pátrá policie, poznáš je?
Zdroj: Policie ČR

Pražští policisté pátrají po dvojici mladíků, kteří při jízdě vlakem ukradli jinému cestujícímu boty Nike.

Kriminalisté pátrají po mladících, kteří jeli ve vlaku z Plzně do Prahy, od pátku 9. června. 

„Nedlouho po dvacáté hodině přisedli v západočeské metropoli dva mladíci k šestnáctiletému cestujícímu a dali se s ním do řeči. Po nějaké době se řeč stočila na jeho bílé boty zn. Nike Air Force, které se dvojici líbily a jeden z mladíků si je chtěl půjčit. Poškozený to neviděl jako dobrý nápad a odmítl,“ uvedl v prohlášení policejní mluvčí Jan Rybanský.

17. července 2023 v 15:37 Čas čtení 0:39 ČHMÚ varuje před silnými bouřkami a krupobitím ČHMÚ varuje před silnými bouřkami a krupobitím

S ukradenými botami vystoupili na Smíchově a utekli

Mladíci si ale nedali pohov a začali cestujícímu vyhrožovat, že jestli jim boty nepůjčí, dostane pěstí do obličeje. Ze strachu jim tak poškozený boty půjčil, zpět je ale již nedostal. Po příjezdu na pražské Smíchovské nádraží mladí zloději z vlaku vystoupili a utekli.

„Oloupenému mladíkovi nezbylo nic jiného než si nazout boty podezřelého a dostavit se na nejbližší policejní služebnu,“ uvedl Rybanský s tím, že poškozený policii předal i fotografii podezřelého, kterou stihl pořídit.

Škoda podle policie činí šest tisíc korun, mladíci jsou tak prověřováni pro podezření ze spáchání trestného činu loupež. Pokud je poznáš, kontaktuj linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse