Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká
13. srpna 2023 v 15:36
Čas čtení 0:44

Rvačka na Černém Mostě: Policie odvedla muže v poutech a jedno dítě skončilo v nemocnici

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Rvačka na Černém Mostě: Policie odvedla muže v poutech a jedno dítě skončilo v nemocnici
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Policejní hlídky zasahovaly v sobotu u hromadné rvačky na Černém Mostě v Praze. Strážníci odvedli jednoho muže v poutech, jedno dítě pak bylo odvezeno do nemocnice.

V pozdních večerních hodinách bylo na tísňové lince přijato oznámení, že v Doležalově ulici na Černém Mostě došlo k hromadné rvačce. Podle prvotních oznámení měl zaznít i výstřel a při potyčce se měly objevit i nože. Informoval o tom server Novinky.

13. srpna 2023 v 14:05 Čas čtení 0:36 V banánech z Albertu bylo 646 kilo kokainu za dvě miliardy. Balíčky s drogou se našly ve velkoskladu u Prahy V banánech z Albertu bylo 646 kilo kokainu za dvě miliardy. Balíčky s drogou se našly ve velkoskladu u Prahy

Muž v poutech a dítě v péči lékařů

Na místo okamžitě vyrazilo několik policejních hlídek i s psovody. „Policisté po příjezdu na místo zjistili, že ke střelbě nedošlo a lichá byla nakonec také informace o nožích. Na ulici každopádně došlo ke konfliktu mezi několika lidmi, přičemž došlo k lehkému zranění dítěte, které se do šarvátky připletlo,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Posádka záchranné služby převezla chlapce do nemocnice k dalšímu vyšetření. „Následně byla na místo vyslána další posádka záchranné služby, která do nemocnice převezla lehce zraněného muže,“ dodává Daněk.


I když se policie snažila atmosféru uklidnit, jeden z účastníků rvačky ani přes naléhání nezvládl držet emoce pod kontrolou, uvedl deník Blesk. „Jeden z aktérů se nakonec stejně dostal do křížku s psovody Městské policie Praha a skončil na zemi v poutech,“ doplnil policejní mluvčí. Celou událost policisté zaevidovali a budou se jí nadále zabývat.

Domů
Sdílet
Diskuse