Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
7. října 2023 15:24
Čas čtení 0:36

Česko v reakci na útok teroristů na Izrael posiluje ochranu židovských objektů

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Česko v reakci na útok teroristů na Izrael posiluje ochranu židovských objektů
Zdroj: Refresher/Jakub Paulík

Česká policie přijala preventivní opatření ve vztahu k významným židovským objektům a kulturním památkám. Reaguje tak na sobotní raketový útok palestinských radikálů na Izrael. Bezpečnostní situaci zároveň nepřetržitě vyhodnocuje.

„Ačkoliv nemáme informace o aktuální hrozbě na našem území, preventivní opatření v rámci běžného výkonu služby nyní přijímáme ve vztahu k významným židovským objektům a kulturním památkám,“ uvedla Policie České republiky na sociální síti X.

7. října 2023 13:41 Čas čtení 0:50 FOTO: Desítky mrtvých a unášení rukojmích. Izrael se po útoku palestinských radikálů ocitl v plamenech FOTO: Desítky mrtvých a unášení rukojmích. Izrael se po útoku palestinských radikálů ocitl v plamenech

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) uvedl, že česká policie spolupracuje s významnými židovskými objekty dlouhodobě. V návaznosti na ranní raketový útok na Izrael policisté kontaktují provozovatele jednotlivých objektů a následně přijímají adekvátní preventivní opatření.

Domů
Sdílet
Diskuse