Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
8. října 2023 12:52
Čas čtení 0:21

V Kladně vypukl velký požár, hoří 29 tisíc metrů krychlových dřeva. Platí třetí stupeň poplachu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V Kladně vypukl velký požár, hoří 29 tisíc metrů krychlových dřeva. Platí třetí stupeň poplachu
Zdroj: HZS Středočeského kraje

Středočeští hasiči zasahují od nedělního rána u požáru hromady dřeva v kladenské městské části Dubí. V oblasti byl vyhlášen třetí stupeň požárního poplachu. Na místo dorazilo přes 100 hasičů.

První jednotky na místo zásahu dorazily ve čtyři hodiny ráno. Lokalizace požáru byla nahlášena v 7:49. Na místě nebyl nikdo zraněn, informovali hasiči na sociální síti X.

požár kladnopožár kladnopožár kladnopožár kladno
Zobrazit galerii
(4)

Sklad dřeva má rozměry okolo 38 000 metrů krychlových, z čehož se v plamenech ocitly asi tři čtvrtiny. Na místo kromě středočeských hasičů vyrazili také jejich kolegové z Prahy a Jihlavy.

„Příčinu zatím není možné určit,“ uvedla pro server Novinky.cz mluvčí krajských hasičů Vladimíra Kereková. Podle jejích slov byl požár nahlášen jako zakouřený dvůr, po příjezdu na místo bylo zjištěno, že hoří uskladněné dřevo.

Domů
Sdílet
Diskuse