Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
22. října 2023 16:15
Čas čtení 0:55

Žena se vrátila z dovolené a místo svého domu našla ruiny. Demoliční firma si spletla adresu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Žena se vrátila z dovolené a místo svého domu našla ruiny. Demoliční firma si spletla adresu
Zdroj: Unsplash/Haley Hamilton/volně k užití (ilustrační foto)

Společnost zatím nepodnikla žádné kompenzační kroky.

Rodinný dům Susan Hodgson omylem zničila demoliční firma, zatímco byla na dovolené. Majitelka domu z Atlanty, který se nedopatřením proměnil v trosky, podle deníku The Guardian zvažuje další kroky.

„Jsem rozzlobená. Stále se probouzím a říkám si: ‚Je to všechno vtip?‘ Jsem opravdu v šoku,“ řekla žena, která se o incidentu dozvěděla od souseda, když se jí telefonicky ptal, zda nechala svůj dům zbourat. „Odpověděla jsem mu, že ne,“ vzpomíná Hodgson. Když se následně soused vydal za dělníky demoliční firmy, prý jím tlumočené námitky neakceptovali.

Když později za dělníky poslala žena i člena rodiny, zjistili, že skutečně bourají nesprávný dům. „Náš dům byl asi 15 let zabedněn. Na dvoře byla posečená tráva a dvůr byl čistý. Daně jsme vždy zaplatili včas,“ doplnila.

Hodgson řekla, že podala hlášení na policii a mluvila i s právníky, kteří zatím nevědí, jak pokračovat. „Stále jsme v procesu zjišťování, co dělat. Tlačíme různými směry, abychom zjistili, jestli vůbec něco zmůžeme.“

9. května 2024 8:00 Čas čtení 7:23 Drake a Kendrick Lamar se dissují. Jak vznikla rapová občanská válka v USA? Drake a Kendrick Lamar se dissují. Jak vznikla rapová občanská válka v USA?

Demoliční společnost You Call It We Haul It se sídlem v Atlantě ženu ještě nekontaktovala. „Je těžké uvěřit, že si někdo myslí, že má právo jen tak přijít, něco zničit, odejít, nevrátit se a neříct: Je mi to líto. Co musím udělat, abych to napravil?“ nedokáže žena uvěřit.

Domů
Sdílet
Diskuse