Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
9. listopadu 2023 11:26
Čas čtení 1:07

Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno)
Zdroj: ČTK/ABACA/AA/ABACA

Fiala byl po nakupování v Německu překvapen nízkými cenami. Video, které v neděli zveřejnil na sociálních sítích, se stalo předlohou pro nespočet vtipů a memes. Tyhle jsou za nás ty nejlepší.

Aktualizováno 12:46 – Předtím, než se český premiér Petr Fiala (ODS) vydal na cestu do Afriky, si ještě zajel nakoupit k německým sousedům, aby si na vlastní oči ověřil, že je u nich mnohem levněji než v Česku.

Cesty Petra Fialy si všimli i sami sousedé. „Protože je pro něj doma příliš draho, nakupuje šéf české vlády u nás,“ napsal například německý bulvární deník Bild. Nákupy českého předsedy vlády samozřejmě neušly ani českým internetovým vtipálkům. Některá dílka jsme sesbírali a přinášíme ti je v článku.

Článek jsme aktualizovali o další reakce, které se ve veřejném prostoru objevily.

Petr Fiala, food blogger

Fiala ukazuje na kameru potraviny, jako je máslo, mléko, vejce, chléb, ale také Nutellu a Coca-Colu. V Česku pak pořizuje stejné výrobky a porovnává jejich cenu i velikost balení. Překvapivě zjišťuje, že potraviny v Německu jsou levnější, a některé se dokonce prodávají ve větších baleních.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 6
Domů
Sdílet
Diskuse