Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
11. listopadu 2023 9:32
Čas čtení 0:30

Zemřel Milan Duchek. Známému českému herci z Vrchní, prchni bylo 67 let

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Zemřel Milan Duchek. Známému českému herci z Vrchní, prchni bylo 67 let
Zdroj: Divadlo Art

Ve věku 67 let zemřel Milan Duchek, herec známý z filmu Vrchní, prchni či seriálů Zdivočelá země, Doktoři z počátků nebo Chlapci a chlapi.

Herec zemřel ve čtvrtek 2. listopadu. Podle serveru TN.cz se poslední dva roky potýkal s vážnou nemocí. „On měl vážnou nemoc, opravdu vážnou. A vlastně ji měl dva roky a léčil se s ní,“ uvedla pro TN.cz Duchkova herecká kolegyně Michaela Dolinová. 

11. listopadu 2023 8:00 Čas čtení 0:15 KVÍZ: Poznáš postavu z Pána prstenů podle outfitu? Tohle je pro opravdové srdcaře a srdcařky KVÍZ: Poznáš postavu z Pána prstenů podle outfitu? Tohle je pro opravdové srdcaře a srdcařky

Zprávu o Duchkově úmrtí potvrdil serveru také herec Ladislav Ondřej. „Je to pravda. Milan Duchek byl můj dlouholetý kamarád, kolega z divadla a z představení. Více než 11 let jsme spolu jezdili různá představení. Pro mě byl dobrým kamarádem. Byl to hodný člověk,“ uvedl.

Milan Duchek se narodil ve středočeském Berouně. Herectví se věnoval nejprve na pražské konzervatoři, svoji profesionální kariéru započal v Krajském divadle v Příbrami. Od poloviny 80. let hrál v řadě divadel, ve své tvorbě se věnoval především představením pro děti.

Domů
Sdílet
Diskuse