Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Mrázek
21. listopadu 2023 v 9:03
Čas čtení 0:37

VIDEO: „Všichni s námi do Belmonda, hej, hej...“ Čeští fanoušci reagovali na postup na Euro 2024

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Olomouckému podniku, kam o víkendu zavítali tři čeští fotbalisté, se dostává čím dál větší pozornosti.

Byl to teda pěkně vydřený postup, ale nakonec je to tam. Česká republika se kvalifikovala na Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 v Německu po výhře 3:0 nad Moldavskem. Stalo se tak poté, co tři hráči Jakub Brabec, Vladimír Coufal a Jan Kuchta opustili sestavu kvůli nočním radovánkám v olomouckém klubu Belmondo.

20. listopadu 2023 v 9:03 Čas čtení 1:05 Skandál českých fotbalistů šokoval i zbytek světa. Takhle reagovala zahraniční média Skandál českých fotbalistů šokoval i zbytek světa. Takhle reagovala zahraniční média

Právě jeho název pak zazníval z úst nadšených fanoušků, kteří v první polovině zápasu museli být pěkně nervózní, jenom aby v samotném závěru přišla radostná oslava. „Všichni s námi do Belmonda, hej, hej, hej…“ skandovaly tisíce diváků na Andrově stadionu v Olomouci.

@websport.cz “Všichni s náma do Belmonda, hej hej” 😎 Taky cítíte, ze olomoucký noční klub je teď slavnější než legendární tvarůžky? A to je co říct! ✌🏼🤣 #sportcz#eurojedoma#euro#fotbal#belmondoonfire♬ původní zvuk - Sport.cz

Bezprostředně po zápasu podal trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý rezignaci. Učinil tak po sérii špatných výsledků a čím dál hlasitější kritiky na jeho osobu. Na Euru tak Česko povede nový trenér.

Domů
Sdílet
Diskuse