Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Karolína Fejtová
19. listopadu 2023 12:52
Čas čtení 0:37

V noci pařili v klubu. Z české fotbalové reprezentace byli vyhozeni tři hráči

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V noci pařili v klubu. Z české fotbalové reprezentace byli vyhozeni tři hráči
Zdroj: ČTK/Kamaryt Michal

Jakub Brabec, Vladimír Coufal a Jan Kuchta opouští českou reprezentaci. Vyhodili je pouze den před kvalifikací na EURO 2024 proti Moldavsku v Olomouci.

Trojice fotbalistů byla o sobotní noci spatřena v Olomouci na diskotéce, kde místo regenerace popíjela alkohol. Podle svědků, na něž se odkazuje server Sport.cz, v klubu Belmmondo údajně vydrželi až do ranních hodin.

„Tři hráči národního týmu zásadním způsobem v sobotu v noci porušili interní pravidla reprezentace. Jakub Brabec, Vladimír Coufal a Jan Kuchta s okamžitou platností z rozhodnutí vedení reprezentace opustili sraz týmu,“ píše Česká fotbalová reprezentace na platformě X.

V kvalifikaci potřebuje reprezentace získat minimálně jeden bod. Jakub Brabec, Vladimír Coufal i Jan Kuchta jsou klíčovými hráči, v pátek hráli v utkání ve Varšavě v hlavní sestavě. Jakým způsobem jejich vyhození ovlivní výsledek nedělního zápasu? To teprve uvidíme. Jasné zatím je, že to nebude nic jednoduchého.

Domů
Sdílet
Diskuse