Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Radim Šlechta
23. listopadu 2023 11:39
Čas čtení 0:54

VIDEO: Češka v Polsku ukradla sušené mléko, ochranku vláčela na kapotě auta

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: Češka v Polsku ukradla sušené mléko, ochranku vláčela na kapotě auta
Zdroj: Wiki Commons/Henryk Borawski/volně k užití

Polsko je oblíbenou destinací pro levné nákupy. Jedna z českých návštěvnic ale chtěla ještě víc a rozhodla se ukrást dětskou výživu. Její boj s ochrankou připomíná záběry z akčního filmu.

Akční incident se odehrál v polském městě Jastrzębie-Zdrój. Češka měla v tamním obchodě Biedronka ukrást dvě balení sušeného mléka. Když se ji pokusil zastavit pracovník ostrahy, vláčela ho na kapotě svého auta. Případ se odehrál 13. listopadu a polská policie momentálně prověřuje, zda se jedná o pouhý přestupek, nebo trestný čin.

„Obviněná se dopustila krádeže dvou balení sušeného mléka pro děti v prodejně v centru Jastrzębie. Ženu zastavil pracovník ostrahy, kterému odcizené mléko předala. Ten jí však sdělil, že má počkat na příjezd policejní hlídky. Obviněná odešla k vozidlu, u kterého jí pracovník ostrahy opět řekl, že má počkat. Obviněná pokyn neuposlechla, nasedla do vozidla a odjela,“ uvádí polská policie.

Podle něj jela žena ulicí Warzawska, poté vjela do ulice Mazowiecka a projela na červenou. Pracovník ostrahy měl celou dobu jízdy zůstat na kapotě. 

„V ulici Mazowiecka žena zastavila vozidlo, vyslechla si komentář pracovníka ostrahy a vrátila se do prostoru prodejny,“ uvádí policie. Bezpečnostní složky momentálně prověřují, zda během incidentu nedošlo k újmě na zdraví. Pokud ano, hrozí jí trest odnětí svobody až na tři roky.

9. listopadu 2023 11:26 Čas čtení 1:07 Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno) Petr Fiala a jeho výprava do Německa jako terč vtipů. Koukni na ty nejlepší (Aktualizováno)
Domů
Sdílet
Diskuse