Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
26. listopadu 2023 16:03
Čas čtení 0:59

Charitativní večer StarDance byl úspěšný, lidé přispěli přes 20 milionů korun

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Charitativní večer StarDance byl úspěšný, lidé přispěli přes 20 milionů korun
Zdroj: Česká televize

Sobotní večer na České televizi patřil Centru Paraple. Tradičně se konalo benefiční kolo oblíbené taneční soutěže StarDance. Podařilo se vybrat přes 20 milionů korun.

Každý pár věnoval svůj tanec jednomu z klientů, nakonec si společně zatančili. Tento speciální díl nebyl vyřazovací, páry však byly hodnoceny porotou. První místo a tři desítky od poroty získal pár Eva Adamczyková a Jakub Mazůch. Ten se navíc rozhodl Centru Paraple věnovat svůj honorář za natáčení dílu.

Na posledním místě skončil Vavřinec Hradílek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou s devatenácti body. I přes malé hodnocení pár získal pochvalu. „Krásné postavení, držení a vaše oči už byly zase na parketu. Zase jste to byl vy,“ pochválil kajakáře Zdeněk Chlopčík, jehož cituje server iDNES.

Na natáčení dorazil i zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák, který poděkoval zaměstnancům této obecně prospěšné společnosti. Diváci měli možnost prostřednictvím DMS nebo platební brány přispět. Nakonec se vybralo 20 milionů a 327 tisíc korun. Jednalo se již o sedmý ročník speciálního večera, poprvé se vysílal v roce 2015.

2. dubna 2024 17:31 Čas čtení 0:15 KVÍZ: Bob a Bobek, Kanafásek nebo Rákosníček. Která postava z Večerníčku jsi? KVÍZ: Bob a Bobek, Kanafásek nebo Rákosníček. Která postava z Večerníčku jsi?

Centrum Paraple je obecně prospěšná společnost založená Zdeňkem Svěrákem a občanským sdružením Svaz paraplegiků v roce 1994. Pomáhají především lidem na vozíku po poškození míchy. V průběhu roku pomohou kolem 600 osob z celé České republiky. Až polovinu nákladů zaplatí z příspěvků dárců. Odvysílaný díl je dostupný na iVysílání a přispět centru lze kdykoliv během roku pomocí platební brány na jejich webových stránkách či pomocí SMS.

Domů
Sdílet
Diskuse