Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Karolína Fejtová
27. listopadu 2023 v 16:32
Čas čtení 0:30

Lyžařská sezóna se rozjíždí! Podívej se, které centrum otevře už příští týden

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Venku se ochlazuje a přichází sníh. To je dobrá zpráva hlavně pro lyžařská centra. Kde si na území Česka od příštího týdne zalyžuješ?

Minulý týden jsme tě informovali, že v areálu Monínec už si můžeš klidně zalyžovat. Teď navíc začátek sezóny oznámil i další, ještě významnější zimní areál.

24. listopadu 2023 v 10:12 Čas čtení 0:40 Na lyže v listopadu? Kousek od Prahy už máš možnost vyzkoušet první sníh Na lyže v listopadu? Kousek od Prahy už máš možnost vyzkoušet první sníh

V pátek 8. prosince totiž zahajuje zimní sezónu Skiareál Klínovec. Dopomohlo mu k tomu počasí a půlmetrová nadílka přírodního sněhu. Otevřeno bude mít každý den od 9:00 do 16:00 hodin. Návštěvníci budou moct využít zlevněných cen. Celodenní skipas vyjde dospělého na 790 korun, za dítě zaplatí 470 korun. Sezónní skipasy si můžeš zakoupit do 15. prosince.

Skiareál otevře tři sjezdovky ze 32, z toho dvě červené a jednu modrou. Z 18 lanovek a vleků by měly být v provozu dvě.

Jaké sjezdovky budou otevřené?

Modrá sjezdovka Dámská s lanovkou
Červená sjezdovka Pařezovka s lanovkou CineStar Express
Červená sjezdovka Přemoštěná – jen pokud vše půjde dobře
Domů
Sdílet
Diskuse