Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Samuel Valent
1. prosince 2023 16:31
Čas čtení 0:27

Google chystá velkou novinku. Testuje funkci, která by ti mohla ušetřit čas

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Společnost Google však zatím neprozradila, kdy tuto funkci zpřístupní v Česku.

Společnost Google začala testovat novou funkci. Díky zjednodušenému vyhledávání mohou uživatelé ušetřit spoustu času, informuje portál Živé.sk.

Jedná se o funkci Jednoduché vyhledávání, která nabídne zjednodušené výsledky vyhledávání informací. Díky nové možnosti se uživatel*ka okamžitě dozví odpovědi i na složitější otázky ve zjednodušené podobě. Jednoduché vyhledávání má být novou alternativou pro ty, kteří chtějí snadno a rychle získat informace. Po aktivaci budou výsledky vyhledávání mnohem přehlednější.

Zúžené výsledky vyhledávání a zjednodušený pohled na problematiku však nemusí vyhovovat lidem, kteří by si rádi rozšířili své znalosti. Výsledky vyhledávání budou mít podobu přímých odpovědí na otázky nebo seznamu kvalitních odkazů.

Nová funkce se již testuje v několika oblastech světa. Google však zatím neprozradil, kdy bude k dispozici u nás.

Domů
Sdílet
Diskuse