Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
5. prosince 2023 11:32
Čas čtení 0:37

Letadlo s českými občany se zaseklo v Dubaji. Ti si nedobrovolně prodloužili pobyt v cizí zemi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Letadlo s českými občany se zaseklo v Dubaji. Ti si nedobrovolně prodloužili pobyt v cizí zemi
Zdroj: Smartwings

Z letadla společnosti Smartwings v pondělí večer krátce před odletem začalo unikat palivo. Desítky Čechů si tak nečekaně prodloužily pobyt v Dubaji.

„Nejdříve jsme kroužili půl hodiny ve vymrzlém autobuse na letišti. Následně jsme byli vyhozeni na přílety, tudíž jsme museli znovu projít bezpečnostní procedurou,“ popsala serveru Novinky.cz jedna z cestujících, která si postěžovala, že několik hodin neměli lidé žádné informace o tom, proč musí na letišti trávit další hodiny navíc. 

5. prosince 2023 7:00 Čas čtení 1:51 Jak budou o svátcích a Vánocích jezdit tramvaje, busy a metro v Praze? Připrav se na čekání Jak budou o svátcích a Vánocích jezdit tramvaje, busy a metro v Praze? Připrav se na čekání

Letadlo mělo původně startovat z Dubaje v 19:30 místního času. Technická závada byla zjištěna, když byli cestující převáženi po ploše autobusem. Podle mluvčí aerolinky Vladimíry Dufkové krátce před odletem došlo k úniku paliva.

Pro cestující společnost poslala stroj z Abú Dhabí. Letadlo nakonec Spojené arabské emiráty opustilo těsně před čtvrtou hodinou ráno a do Prahy dorazilo s osmihodinovým zpožděním o půl osmé ráno.

4. prosince 2023 12:13 Čas čtení 0:41 Skandál na velké české univerzitě. Studentky se před testem musely svlékat Skandál na velké české univerzitě. Studentky se před testem musely svlékat

Smartwings, a. s. je největší českou leteckou společností a jedním z nejrychleji rostoucích leteckých dopravců ve střední Evropě. Pravidelná letecká spojení nabízí do více než 80 destinací nejen po Evropě. Patří do skupiny Smartwings Group, která provozuje pravidelné linky, charterové lety a privátní lety kategorie business jet.

Domů
Sdílet
Diskuse