Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Karolína Fejtová
12. prosince 2023 7:11
Čas čtení 0:43

PŘEDPOVĚĎ: Sníh, déšť i sluníčko. Tento týden nás čeká počasí jako na houpačce

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
PŘEDPOVĚĎ: Sníh, déšť i sluníčko. Tento týden nás čeká počasí jako na houpačce
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

V úterý a ve středu se budou nejvyšší teploty držet okolo šesti stupňů, pár dní poté nás čeká propad k teplotám až pod bod mrazu, které se však na konci týdne opět vyhoupnou, a to až k sedmi stupňům.

Úterý a středa si jsou počasím dost podobné. V oba dny se budou nejvyšší teploty pohybovat okolo šesti stupňů, nejníže teploty sáhnou k jednomu stupni nad nulou. Zatímco v úterý si budeš moct místy užít sluníčko, ve středu bude celý den zataženo. Na některých místech se mohou objevit dešťové přeháňky nebo sníh.

11. prosince 2023 12:31 Čas čtení 0:46 Počet závislých Čechů roste. Místo drog frčí na něčem horším Počet závislých Čechů roste. Místo drog frčí na něčem horším

Zatažená obloha bude pokračovat i ve čtvrtek, kdy zesílí déšť a sněžení. Nejvyšší teploty se budou pohybovat mezi jedním až pěti stupni, zatímco nejnižší teploty sáhnou klidně až na bod mrazu, na některých místech se může tvořit náledí. 

přepodoved
Zdroj: Český hydrometeorologický ústav

V pátek se ochladí. Nejvýše naměříme okolo dvou stupňů, nejméně klidně až minus dva. Ze začátku dne bude foukat mírný severozápadní vítr o rychlosti dvou až pěti metrů za sekundu, který se během dne změní na západní.

Sobota bude ze všech nejpestřejší. Nejvyšší teploty místy vystoupají až k sedmi stupňům, zatímco nejnižší dosáhnou klidně až na minus pět. Většinu dne bude oblačno a místy se objeví sněhové přeháňky.

V neděli se oteplí. Nejvyšší teploty průměrně vzrostou o dva stupně, ty nejnižší však vzrostou až o čtyři. Obloha se zatáhne a na severovýchodě bude pršet.

Domů
Sdílet
Diskuse