Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Vondráková
19. prosince 2023 16:23
Čas čtení 0:43

Hádka opilých milenců na Olomoucku skončila vraždou. Padesátiletého muže zadržela policie

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hádka opilých milenců na Olomoucku skončila vraždou. Padesátiletého muže zadržela policie
Zdroj: ČTK/Šimánek Vít

Policisté Olomouckého kraje se začali zabývat případem vraždy osmačtyřicetileté ženy. Zabít ji měl partner.

V sobotu policisté obdrželi hlášení o úmrtí ženy na Šumpersku. Oznamovateli se údajně svěřil jeho známý, že zabil svou partnerku. Po příjezdu na místo policisté opravdu našli ženu bez známek života. Na místě zadrželi padesátiletého muže, který se k vraždě později doznal.

V sobotu 16. prosince měl se svou partnerkou popíjet alkohol. Během večera mezi nimi údajně vypukla hádka. Partner ženu hodil na pohovku s tím, že pokud nepřestane, tak ji zadusí. Jelikož partnerka neutichla, rozhodl se jí držet polštář u obličeje, dokud nepřestala jevit známky života. Motivem vraždy byla pravděpodobně narůstající krize ve společném životě. Oba údajně měli i problémy s alkoholem.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí muže do vazby, který soud akceptoval a poslal jej za mříže. Obviněnému muži hrozí za zvlášť závažný zločin vraždy trest odnětí svobody na deset až osmnáct let, uvádí na webu Policie ČR.

 

Domů
Sdílet
Diskuse