Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radka Klučárová
24. prosince 2023 14:31
Čas čtení 0:30

Muž v kostýmu dědy Mráze se chtěl po laně spustit mezi děti, před jejich očima se zřítil z výšky 73 metrů

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené

Děda Mráz měl v úmyslu slézt z budovy po lanech a pozdravit lidi dole, po pádu z výšky zemřel. ​

Muž oblečený za dědu Mráze vylezl na výškovou budovu a před zraky veřejnosti se zřítil dolů. Na místě zemřel. Tragická událost se stala v ruském městě Čeljabinsk, informuje portál Unilad.

Muž měl v úmyslu slézt z budovy po lanech a pozdravit lidi. U vánočního stromku vedle budovy se shromáždili návštěvníci, kteří se stali svědky obrovského neštěstí. V davu přítomných byla i jeho partnerka a dítě.

Přítomní, kteří sledovali děsivý pád z výšky více než 73 metrů, si zpočátku mysleli, že se jedná o součást kaskadérského vystoupení. To, že se stala smrtelná tragédie, zjistili až později.

Příčina strašlivé nehody zatím není známa. Dostupné zprávy hovoří o tom, že za pád dědy Mráze může s největší pravděpodobností záměna lan. Organizátoři tvrdí, že muž byl zkušený horolezec a tragédii si neumí vysvětlit.

Dedo Mráz
Zdroj: Social media/east2west news
Domů
Sdílet
Diskuse