Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
1. ledna 2024 18:38
Čas čtení 0:32

VIDEO: Z Brna do Prahy po dálnici na elektrokole? Propuštěný vězeň to zkusil, skončil znovu za mřížemi

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Podmínečně propuštěný muž měl do 48 hodin opustit republiku. Místo toho na sebe upozornil nebezpečnou jízdou po dálnici na elektrokole.

Řidiči a řidičky na dálnici D1 v úseku mezi Kývalkou a Ostrovačicemi kontaktovali tísňovou linku s tím, že v odstavném pruhu se pohybuje muž s igelitkou v ruce na elektrokole. Když dopravní policisté muže zastavili, zjistili, že se jedná o sedmačtyřicetiletého cizince z jihovýchodní Evropy, kterého před týdnem podmínečně propustili z vězení na Vysočině. Jako nežádoucí osoba měl povinnost opustit republiku.

1. ledna 2024 11:59 Čas čtení 1:13 Silvestr z pohledu policie a hasičů: Pád z vyšehradské skály nebo smrt opilého muže pod bagrem Silvestr z pohledu policie a hasičů: Pád z vyšehradské skály nebo smrt opilého muže pod bagrem

„Před odjezdem si měl zařídit nové doklady. Peníze, které na cestu do hlavního města dostal, ale mezitím utratil během putování Jihomoravským krajem. Na cestu do svého domova si tedy finance sehnal vloupáním se do domu na Blanensku. Tam si navíc na cestu pořídil elektrokolo,“ popsal policejní mluvčí Petr Vala.

Do Prahy muž ale nedorazil a místo toho se vrátil zpět do vězení. Čeká ho osmnáct měsíců nepodmíněně za trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse