Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
9. ledna 2024 9:39
Čas čtení 0:48

Hokejista Hudáček míří po (ne)angažmá v Kladně do Německa. Jágr si rýpl do novinářů, pak reakci smazal

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hokejista Hudáček míří po (ne)angažmá v Kladně do Německa. Jágr si rýpl do novinářů, pak reakci smazal
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Slovenský brankář Július Hudáček, který si na začátku ledna střihl dvoudenní angažmá v klubu kladenských Rytířů, bude hrát za německý Frankfurt. Hokejista s klubem podepsal smlouvu do konce sezony.

Pětatřicetiletého Hudáčka dlouho odmítaly evropské kluby kvůli jeho podpoře KHL, kterou ruský vládce Vladimir Putin využívá jako nástroj válečné propagandy. Jágrovo Kladno ale s jeho přijetím nemělo žádné problémy, po dvou dnech však pod tlakem fanoušků i veřejnosti otočilo.

5. ledna 2024 14:25 Čas čtení 0:52 Jágrovi došla trpělivost a ustoupil, Hudáček po dvou dnech končí v Kladně (Aktualizováno) Jágrovi došla trpělivost a ustoupil, Hudáček po dvou dnech končí v Kladně (Aktualizováno)

Hudáček nyní oblékne dres Frankfurtu, kterému se v německé nejvyšší soutěži zrovna nedaří. Klub se v tabulce nachází druhý od konce, na poslední Iserlohn má náskok pouhých pět bodů, informuje web Sport.cz. „Jsme velmi rádi, že se nám podařilo přilákat zkušeného brankáře Júlia, který již prokázal svou třídu na mezinárodní scéně. Jsme rádi, že se tato příležitost naskytla hned a že jsme ji dokázali využít,“ prohlásil na webových stránkách klubu jeho sportovní ředitel Franz-David Fritzmeier.

Jágrova podivná reakce

Majitel Rytířů Kladno Jaromír Jágr v reakci na Hudáčkovo angažmá zveřejnil ve stories na instagramu koláž složenou z Fritzmeierovy citace, fotografií sportovních novinářů, kteří přijetí Hudáčka kritizovali, a postavičky ze sovětského seriálu Jen počkej, zajíci! Po několika minutách Jágr svůj příspěvek smazal. 

Domů
Sdílet
Diskuse